За мен

Всеки заслужава пълноценен живот!

С Академия Пълноценен Живот можеш да го постигнеш с лекота и наслада!

Виолета Боева

Лайф Коуч | Холистичен терапевт | Психолог | Боуен терапевт | Рехабилитатор | Кинезиолог

Казвам се Виолета Боева и съм създателят на Академия „Пълноценен Живот“. Моите силни страни са ентусиазъм, целеустременост и постоянство в комбинация с умението да се наслаждавам на всяко нещо, което правя, влагайки сърцето си в него. Всичко, което ме вдъхновява и вълнува, моите интереси, знания и умения, са в основата на услугите, които предлага Академия Пълноценен Живот!

Като рехабилитатор, Боуен терапевт и коуч, като човек, който обича да мечтае и живее с размах, вярвам, че всеки заслужава да има един пълноценен живот! Именно затова създавам комбинация от продукти и услуги, с които да помогна на всеки, който цени и уважава себе си, който желае да върви напред, да постигне с лекота и удоволствие своя пълноценен живот!

Постоянното развитие и усъвършенстване е важно за мен. Опитът ми е натрупан чрез много обучения, сертифицирани курсове, години практика и проява на вътрешните ми заложби. За мен са ценни: професионализма, честността и съпричастността към целите на клиентите, конфиденциалността, индивидуаления подход, гъвкавите условия. Това са и ценностите, на които залага Академия Пълноценен Живот.

 Желанието ми да помагам на хората да се чувстват по-добре беше продиктувано от факта, че имам някаква дарба да разбирам техните силни страни, предразполагайки ги да споделят. Винаги се стремя да съм максимално полезна и да дам най-доброто от себе си, когато отговарям на въпросите на моите клиенти. 

Как стъпих на пътя си? Получих моето вдъхновение, което дойде чрез конете. Така се зароди идеята да стана хипотерапевт. Хипотерапията е терапия на хора чрез коне. За да стана хипотерапевт, аз трябваше да се насоча към психологията или към рехабилитацията. Психология тогава ми беше по-далечна. И така реших да се насоча към рехабилитацията. Така поставих ново начало в моя живот и това беше едно от първите предизвикателства… И така години наред аз продължавам да изучавам и практикувам нови методи, за да бъда пълноценна в помощта си към хората.


Чрез моя помощ хората, които знаят какво искат, успяват да постигнат своята цел с лекота. 

А какво е важно да носим, докато вървим по пътя на успеха? Това, което ни подтиква да се движим напред и да ни е приятно? Ентусиазмът е  силата, която захранва с енергия нас, мечтите и желанията ни, за да може да стигнем лесно до тях. Тази движеща сила е необходимо да поддържаме, за да можем да се наслаждаваме на пътя си. 

Аз съм човек, който обича да се радва на живота и да постига това, което иска с лекота. Благодарна съм, че  успявам да предам това и в работата си с моите клиенти.  За мен е много важно всеки един от Вас, който ми се доверява, да може да се чувства по-добре в кратки срокове. Да може да стане сам за себе си лечителят, който да се справя със ситуациите по пътя си.

Заповядайте в Академия „Пълноценен живот“ и си позволете да го живеете!

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

Запази час