ГСР техника за дълбоко личностно развитие

160.00лв.

ГСР е сравнително нова и изключително бързо развиваща се система за саморазвитие. С нейна помощ всеки може да се  справи с различни вътрешни състояния (тъга, болка, страх и т.н.), да решава своите проблеми и да постига целите си. ГСР ни позволява да работим със своето подсъзнание, да опознаваме себе си и да разкриваме потенциала си.

Описание

ГСР е техника за дълбоко личностно развитие

ГСР е метод, създаден от Дмитрий Устинов, който ни помага да трансформираме себе си. Чрез ГСР сесията ние работим с вътрешния си свят (сценарии, бариери, проблеми, страхове, разочарования) и вървим към целите си стъпка по стъпка, откривайки и разбирайки себе си и истинските си желания. Можем да поемем по-лесно необходимите действия в реалността, които да ни доведат до желаната от нас цел.

 

КАК работи ГСР?

ГСР работи с нашия вътрешен свят. Полето „съдбата на семейството” е основното в ГСР. Това е полето свързано с чувствата. Всичко, което усещаме като чувства (страхове, притеснения, слабости, гняв, проблеми и т.н.), всяко вътрешно състояние е свързано с това поле. Всичко, което го възприемаме като проблем или цел също е свързано с това поле. Нашите чувства имат определена енергия и чрез ГСР сесия ние се разтъждествяваме с нея и я връщаме на източника й в родовата ни линия.

 

Как се случва това?

В ГСР всяко проявление на нашите чувства се нарича СИМПТОМ. Симптомът показва енергията на чувството, която ние проявяваме в различни нюанси и чрез различни модели на поведение. Тази енергия на чувствата ние „унаследяваме” от семейната ни система – от преживаванията на нашите предци, и тя повлиява живота ни тук и сега. Например чувството на страх е СИМПТОМ, с който ще работим в ГСР сесия.

 

Как „сваляме” СИМПТОМ?

ГСР техника
ГСР техника за дълбоко личностно развитие

По темата (проблем, цел, бариера и т.н.), върху която клиентът е пожелал да има сесия, ГСР специалистът започва разговор. Целта на този разговор е да се открие какво предизвиква у клиента дадения дискомфорт или чувство. Това става чрез изследване на неговите усещания, възприятия и реакции по представената тема. ГСР специалистът има важен инструмент, наречен „нулево състояние на специалиста”, който му позволява по време на този разговор да бъде напълно неутрален и му дава възможността да стигне до корена на проблема в дълбочина. Когато се стигне до там, ГСР специалистът всъщност разкрива чувството на клиента – СИМПТОМЪТ, който ще се отработва по време на сесията. След като разчете енергията на откритото чувство, ГСР специалистът го синхронизира с клиента. Когато клиентът го разпознае и потвърди, че желае да работи с това чувство, сесията може да започне.

 

 

Какво представлява „полето“ на ГСР сесията?

 

В полето на ГСР сесията, специалистът „разопакова“ дадения симптом чрез поредица от сценарии (тенденции), които интерпретира един след друг последователно. Тенденциите (вътрешни сценарии) са съвкупност от преживяванията и чувствата на фигури в родовата система на клиента, чиито роли той разиграва. Всъщност те показват нашето вътрешно възприятие за света около нас – как ние виждаме реалността, как я разбираме и как взаимодействаме с нея. В сесията се търси източникът (първопричината) защо се e сформирала дадена тенденция и защо ние я проиграваме. След това човек няма повече необходимостта да проиграва в живота си родовите сценарии, а може да действа адекватно на база своята реална ситуация.
ГСР сесията приключва, когато Симптомът (С) стане нула, тоест повече няма фигури и тенденции, свързани с тях.

 

Чрез ГСР сесия в полето „съдбата на семейството“

 

Ние се разтъждествяваме с енергията на даденото чувство и неговото влияние. По този начин можем да видим реалността си такава каквато е, да вземем правилните решения и да изграждаме живота си по нашия начин, без да проиграваме отново и отново преживяванията на предците си (сценариите от С).

 

Къде да наблюдаваме резултата от ГСР сесията?

 

Важно е да се разбере, че ГСР работи единствено с вътрешния свят на клиента. Макар, че по време на сесията, в тенденциите извеждаме фигури, това не означава, че реално работим с някой друг член от семейството, а само с нашето възприятие за тази фигура. Резултатът съответно ще е в промяна на нашето възприятие към външния свят (хора, ситуации и т.н.). Когато вече сме се освободили от дадено чувство и възприемаме външния свят по нов начин, ние променяме нашето поведение. Понякога хората около нас е възможно да започнат да се държат също различно, когато общуват с нас, тъй като обичайният им механизъм на общуване с нас вече не ни въздейства.
Резултатът от сесията често е осезаем от клиента веднага след края й. Той се усеща по различен начин и има възможността да избере за себе си по-точен и адекватен подход за решаване на конкретната си ситуация в реалността, заради която е поискал сесия.

 

ГСР специалистът

винаги поддържа клиента си и проследява разгръщането на резултата от сесията му в реалността. Той отговаря на въпросите на клиента и го насочва да види резултата си според това, за което е била проведена сесията. Специалистът предоставя на всеки свой клиент аудио запис на сесията му, който може да слуша при необходимост и да направи по – ясно разликата между това, което е усещал преди сесията и възприятието му след нея по зададената от него тема.

 

 

С ГСР може да решите всеки проблем и да постигнете всяка цел!

Запишете своя час сега: 0896 060661

ПЛАТЕТЕ ОНЛАЙН!

Вижте и останалите ни услуги в Академия „Пълноценен живот“!

Вижте повече информация във facebook страницата  или youtube канала ни.

 

Всички услуги и методи, използвани в Акакдемия „Пълноценен живот“ работят индивидуално и целят максимална полза за Вас, нашите клиенти!

 

Заповядайте при нас! Открийте ни на картата!

 

Summary
техника за личностно развитие
Service Type
техника за личностно развитие
Description
ГСР е сравнително нова и изключително бързо развиваща се система за саморазвитие. С нейна помощ всеки може да се справи с различни вътрешни състояния (тъга, болка, страх и т.н.), да разреши своите проблеми и да постигне целите си. ГСР ни позволява да работим със своето подсъзнание, да опознаваме себе си и да разкриваме потенциала си.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ГСР техника за дълбоко личностно развитие”

Запази час