Холистичен център във Варна при Академия „Пълноценен живот“

Холистичната Терапия

Холистичната терапия е форма на възстановяване, която обхваща целия организъм на човек – тяло, ум, дух и емоции – в стремежа си за оптимално здраве и уелнес. Според философията на нашият Холистичен център във Варна – човек може да постигне оптимално здраве! Това е и основната цел на практиката на нашата Академия „Пълноценен живот“ , а именно постигането на правилен баланс в живота!

Според холистичната терапия, целият човешки организъм се състои от взаимозависими части. И дори ако само една част не работи правилно, то всички останали части ще бъдат засегнати. По този начин, ако хората изпитват дисбаланс (независимо дали физически, емоционален или духовен) в живота си, това може да се отрази негативно на цялостното им здраве.

Виолета Боева – нашият Холистичен специалист във Варна използва високоефективни методи за подпомагане на здравето – за цялостно възстановяване на клиентите. Например, когато човек, който страда от мигренозно заболяване, посещава нашият холистичен специалист, излиза от кабинета с ценна инфорамция за себе си! Виолета ще разгледа всички потенциални фактори, които могат да са първопричина за главоболието на пациента. Такива например могат да бъдат: други здравословни проблеми, хранителни навици, навици за сън, стрес и лични проблеми, както и предпочитани духовни практики.

С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ!

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

Възползвайте се от нашите високоефективни холистични методи:

Планът за възстановяване може да обхваща насоки за облекчаване на симптомите, както и включване на животворни нови знания и навици, за да се предотврати повторно главоболие.

Боуен терапия – методът, който ще възвърне баланса и хармоничното функциониране на тялото Ви;

Кинезиология – занимава се предимно с нервно-мусклулните функции и как те са свързани с регулирането, структурата и психичната физиология;

Рехабилитация –  представлява вид грижа, която може да Ви помогне да се върнете, запазите или подобрите способностите, от които се нуждаете в ежедневието си;

Приложна психология – приложните психолози са хората, които искат да помогнат на останалите и да променят живота им към по-добро по деликатен и високоефективен начин.

Козметика ТОЧНО за теб – заедно с Foxy Craft Cosmetics сътворихме услуга, чрез която да спрете да се лутате какъв е типът на кожата Ви и каква козметика е подходяща за Вас! Чрез индивидуална консултация се определя каква да бъде блендата на индивидуално изготвения продукт. Вижте повече!

Твоят Лайф Коуч – Виолета Боева е тук, за да Ви помогне да направите повече утре, отколкото можете днес!

И тук е време да изместим фокуса към принципите на холистичната терапия.

Холистичен Център Варна - Академия "Пълноценен живот"

Принципи на холистичната терапия

Холистичната терапия се основава на убеждението, че безусловната любов и подкрепа е най-важният лечител. Също така вярва, че всеки човек в крайна сметка е отговорен изцяло за собственото си здраве и благополучие. Други принципи на холистичната практика включват следните характеристики:

 • Всички хора имат вродена лечебна сила;
 • Клиентът е човек, а не болест;
 • Възстановяването се прилага в екип. Обхваща клиента и холистичнитя специалист, като се занимава с всички аспекти от живота на човека, като използва най-разнообразни здравни практики.
 • Възстановяването обхваща отстраняване на причината за влошеното състояние, а не просто облекчаване на симптомите.

ЗАДАЙТЕ СВОИТЕ ВЪПРОСИ

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

Холистичен център Варна – Видове практики:

Холистичният практикуващ специалист Виолета Боева използва разнообразни техники за възстановяване, за да помогне на своите клиенти да поемат отговорност за собственото си благосъстояние. Друга нейна цел е клиентите да постигнат оптимално здраве. Те може да обхващат:

 • Обучение на клиентите за промени в начина на живот и самообслужване с цел – насърчаване към уелнес. Това често включва диети, упражнения, психотерапия, взаимоотношения, духовно консултиране и т.н.
 • Допълнителни и алтернативни терапии като боуен терапия, рехабилитация и други.
Видове холистични терапии Варна

Холистичен център Варна – Позволете си да се доверите на холистичен специалист

Холистичният специалист Виолета Боева с радост ще направи всичко възможно, за да се радвате на сигурен ефект, след провеждане на необходимите процедури!

 • Какво е чувството по време на процедурите?

Клиетните ни винаги споделят, че се чувстват удобно, приятно и зареждащо в компанията на холистичния ни терапевт Виолета. Насладете се на спокойната атмосфера, която Виолета Боева създава за Вас! Тя винаги уважава и подхожда с разбиране към Вашите притеснения и убеждения. Холистичната терапия се гради на екипен подход, включващ Вас и специалиста. Затова се уверете, че се чувствате достатъчно комфортно и уважавано. Позволете си да се уверите, че именно Виолета Боева е холистичният специалист, с когото бихте искали да работите.

 • Време за назначаване – И тук е важно да кажем, че Виолета Боева е холистичният специалист, който ще прекарва достатъчно време с Вас. Това е от изключителна важност, за да може тя да придобие пълно разбиране за нуждите Ви.
 • Ще има ли въпроси? – За да Ви разбере нашият терапевт като цялостно завършен човек, а не просто като болест, е нужно да получи информация за Вас. Например по темите за Вашата диета, упражнения, навици на сън, как се чувствате емоционално и т.н.
 • Възможности за възстановяване – При определяне на терапевтичен подход, планът за уелнес обхаваща цялостта на човекът. Практикуващият специалист изследва всички фактори на начина на живот.

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

Холистичен център Варна – Правилното място за теб!

Нуждаете се от помощ за намиране на отговора на Вашите здравословни и уелнес проблеми? Уморени сте и се чувствате зле, да приемате нежелани лекарства, да изпитвате болки през цялото време, да се борите с наднорменото тегло или просто да не харесвате начина, по който изглеждате? Значи имаме добри новини за Вас! На правилното място сте! Обадете ни се сега, за да насрочим дата за консултация! Холистичен център Варна ще направи и невъзможното за Вас и Вашето здраве!

Холистичният център във Варна – Академия „Пълноценен живот“ предлага множество разнообразни видове иновативни услуги и терапии! Всички те са насочени изцяло към Вас – нашите клиенти! Защото е важно да се почувствате и да изглеждате най-добре! Нашият опитен специалист Виолета Боева е помогнал на голям брой клиенти да постигнат своите цели за здраве и уелнес!

Време е да забравим за болката и да се отдадем на щастлив и пълноценен живот, изпълнен с много усмивки!

Какви са нашите цели?

Холистичен център Варна е изцяло специализиран и насочен към целите на холистичната терапия. Ние се фокусираме върху намирането на причините, поради които тялото Ви не успява да сработи правилно. Холистичният подход към здравеопазването търси отговори на въпросите доста по-дълбоко от традиционната медицина. Холистичната терапия определя причината за Вашия здравословен проблем, вместо просто да лекува симптомите за него.

За тази цел се използва комбинация от изпитани от времето техники. Те ще помогнат на тялото Ви да се излекува и да елиминира вредните влияния, които причиняват неоптимална функция в тялото Ви, което в крайна сметка може да доведе до физическо неразположение.

Нашата основна цел е да помогнем на всеки един от Вас да стане по-здрав. Когато коригираме дисбаланси, които водят до здравословният проблем, това води до естествено възстановяване на физическо ниво.

Специалист с Холистичен подход във Варна - Виолета Ковачева от Академия "Пълноценен живот"

Клиентите на Холистичен център Варна

Холистичен център Варна помага на клиентите си, независимо от тяхното леко или по-тежко моментно състояни. Имаме толкова много успешни истории от клиенти, на които преди това е казано, че „нищо не може да се направи“ или „просто ще трябва да се научите да живеете с това“. Холистичният подход познава и много случаи на клиенти, които спират да приемат лекарства, които техните лекари са им казали, че трябва да приемат до края на живота си. Независимо дали Вашият здравословен проблем е прост или сложен, нашите уникални подходи са толкова мощни. Доказателство за това са клиентите ни, радващи се, че могат да почувстват подобрение в рамките на няколко дни!

Дори и да сте опитвали традиционна медицина или алтернативна такава без успех, не губете надежда! Ние можем да Ви помогнем! В шаният Холистичен център във Варна, при Академия „Пълноценен живот“, нашият холистичен специалист е готов да се срещне с Вас, за да обсъдите и разрешите Вашите нужди. Виолета ще Ви помогне да създадете програма, която е подходяща за Вас. Очакваме Ви с нетърпение!

Може да не контролирате всички събития в живота, които Ви се случват. Но можете да намалите тяхното влияние над Вас! Ако не можете да направите промяна, то е време да промените начина, по който мислите. Така се стига до откриване на нови решения!

Имам ли нужда от намесата на холистична терапия?

Както вече споменахме, холистичната медицина разполага с множество ресурси, представляващи различни професии, които могат да бъдат полезни на пациентите по един или друг начин. Холистичните експерти са тези, които ще Ви спестят максимално време, като Ви помогнат да се ориентирате в опциите, които могат да Ви бъдат от полза и то именно в точно определения частен случай. Въпреки че решаването на въпроса – кой подход да се избере, винаги зависи изцяло от Вас, Холистичният ни терапвет във Варна ще Ви увери, че сте наясно с всички опции във Вашия индивидуален случай. Холистичните специалисти са тези, които Ви помагат да намерите най-добрия вариант и да осъзнаете всичките си възможности, които могат да бъдат на ваше разположение в момента. В същото време най-новите изследвания показват, че интегративните подходи за възстановяване на повечето здравослновни проблеми водят до едни от най-добрите резултати.

Холтистичният подход при Академия „Пълноценен живот“ се нарежда като един от най-успешните за холистична терапия във Варна, а защо не и в цяла североизточна България. Нашият учтив,  добре обучен и висококвалифициран специалист Виолета Боева си поставя за задача да използва само достоверно проучени и добре доказани техники. Това е с една единствена цел – да помогне на клиентите да постигнат поставените си цели за здраве.

Виолета Ковачева е холистичен специалист, който използва високоефективни терапии за цялостно възстановяване на здравето!

Съвременната медицина става все по-сложна, а нашият Холистичен център във Варна е тук, за да Ви помогне чрез алтернативни праткити и холистичен подход и да намерите онези, които най-добре отговарят на Вашите нужди.

Ние твърдо вярваме във важността на образованието и участието в общността като средство за насърчаване на здравословен и активен начин на живот. Именно той спомага за предотвратяване на заболявания и наранявания.

И не забравяйте да ни се обадите, за да насрочим час за среща. Свържете се с нас, за да преценим с какво можем да Ви бъдем максимално полезни! И не забравяйте, че очакваме с нетърпение да отговорим на вашите здравословни нужди!

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

Summary
Холистичен специалист Виолета Боева
Service Type
Холистичен специалист Виолета Боева
Provider Name
Академия "Пълноценен живот" - Виолета Боева,
Роза 37 Б,Варна-9010,
Telephone No.089 606 0661
Area
Варна
Description
Холистичната терапия е форма на възстановяване, която обхваща целия организъм на човек – тяло, ум, дух и емоции – в стремежа си за оптимално здраве и уелнес. Според философията на нашият Холистичен център във Варна – човек може да постигне оптимално здраве! Това е и основната цел на практиката на нашата Академия „Пълноценен живот“ , а именно постигането на правилен баланс в живота!
Запази час