Лайф коучинг Варна

Всеки се нуждае от малко помощ – избери лайф коучинг Варна

Лайф коучинг – понякога всички се нуждаем от малко помощ, особено когато вървим по пътя към самооткриването. Независимо дали целта Ви е да бъдете по-уверени или да намерите вдъхновение за важен проект, може да бъде доста трудно да откриете правилния път към изпълнение на целта. И тук идва намесата на Вашия лайф коуч. Подобно на терапевта, лайф коучът е този човек, който може да Ви помогне да откриете своите силни и слаби страни и дори да преодолеете пречките, коите Ви задържат.

Как помага лайф коучингът?

Лайф коучът е Вашият личен треньор за постигане на резултати в живота. Той е човекът, който Ви помага да идентифицирате целите си и да разработите действителен план за постигането им. Коучингът може да звучи като чужда концепция за някои, но за да се състезавате като „спортист от световна класа“ , имате нужда от опит, ентусиазирана подкрепа, обективна перспектива и проницателност на треньора до Вас. Това важи с пълна сила и за хора, застанали на постове като изпълнителен директор, предприемач, бизнес лидер, мениджър и всякакви други професионалисти в бизнес средите.

И така…. Какво точно е лайф треньорът? Лайф треньорът е професионално обучен човек, който Ви помага да увеличите максимално пълния си потенциал и да постигнете така желаните резултати. Това е човекът, на който можете да се доверите безусловно, за да Ви помогне да подобрите своите взаимоотношения, кариера и ежедневен живот.

Лайф треньорът може да Ви помогне да изясните целите си и да идентифицирате пречките пред тях, които Ви задържат. След това трябва да измислите заедно стратегии за преодоляване на всяко едно препятствие. При създаване на тези стратегии, лайф коуч треньорите се насочват изцяло от Вашите уникални умения. Помагайки Ви да се възползвате максимално от силните си страни, Вашите лайф коуч треньори предоставят необходимата подкрепа за постигане на дълготрайна промяна.

Какво представлява лайф коучинг?

Лайф коучинг като процес?

Е, може би няма човек, който да не знае какво прави един спортен треньор. А ако има такива, то ето кратко разяснение. Спортният треньор помага на даден човек или екип да идентифицират заедно цел (т.е. победа). След това разработва план за този човек или група. Това не е толкова сложно и важи с пълна сила и за лайф коуч треньорите.

Лайф коучът се фокусира върху това, което се случва в момента, какво иска човек по-нататък и как тази разлика може да бъде преодоляна. Както вече казахме, коучингът помага на хората да идентифицират препятствията, които продължават да им пречат. Помага им да намерят мотивация и да посочат всяка съпротива срещу промяната. Лайф коуч треньорът е доста широко понятие. Често можете да откриете бизнес треньори, изпълнителни треньори, лидерски треньори и здравни треньори. Но лайф коучът обикновено е най-полезен, що се отнася до поглед върху цялостното бъдеще.

Лайф коуч треньорът трябва да бъде съсредоточен върху четири основни неща. А именно – помагане на някого да разшири идеята си. Втората и основна идея е спомагане на някого, за да разбере какво е настоящето му преживяване. Третата идея е проучване на нагласите, за да му се помогне да види различните варианти пред себе си по различен начин. И четвъртата идея е  спомагане на някого да разбере личната си ценностна система от убеждения и как те се проявяват във всички области на нашия живот.

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

ПЛАТЕТЕ ОНЛАЙН!

И така, време е да обърнем внимание на друго важно разбиране – ролята на лайф коуч треньорът не е да предоставя съвети.

Често погрешно схващане е, че лайф коуч треньорите дават съвети. Тяхната роля, обаче, не е да придават мъдрост, а по-скоро да улеснят собствения процес на клиента да се свърже със собствената си вътрешна мъдрост и да направи избор относно своите действия и следващите стъпки по тези процеси. В този смисъл треньорът е непредубеден партньор за мозъчна атака!

Често определението за лайф коуч треньорът варира в зависимост от конкретните Ви цели. Точно този вид треньори насърчават клиентите си чрез широка гама от професионални и лични методи. Както казахме, житейският коучинг се различава от даването на съвети, консултации, консултиране, наставничество и администриране на терапията. Бихте ли наели треньор, който да Ви помогне с конкретни професионални проекти, лични цели и преходи? … Лайф коуч треньорът Ви помага да израствате като анализирате текущата ситуация, идентифицира ограничаващи убеждения и други потенциални предизвикателства и препятствия, с които се сблъсквате. Той създава персонализиран план за действие, предназначен да Ви помогне да постигнете конкретни резултати в живота си.

Връзката между клиент и неговия треньор по време на лайф коучинг

Връзката между клиент и неговия треньор по начин на живот е творческо партньорство, което се стреми да:

  • Индентифицира, изясни и създаде визия за това, което клиентът иска и цели да постигне;
  • Използва експертния опит на лайф коуч треньора, за да модифицира целите, ако е необходимо.
  • Насърчава самооткриването и растежа на клиента;
  • Подхранва и предизвиква стратегии и план за действие, базиран на това, което най-добре отговаря на целите, личността и визията на клеинта;
  • Насърчава отчетността на клиентите за увеличаване на производителността.

Всички тези аспекти на процеса работят заедно, за да позволят на клиента да увеличи максимално своя потенциал. Изследвания показват, че лайф коучингът и обучението са много по-ефективна комбинация от самото обучение. Всъщност самото обучение само по себе си може да увеличи производителността с около 22.4%, но в комбинация с ежеседмично обучение, продуктивността се повишава с 88%.

Предимства на лайф коуч Варна

Лайф коуч Варна – Виолета Ковачева спомага за промяна в живота на множество хора завинаги. Лайф коуч треньорът показва дълбоко разбиране на стратегиите и принципите като емоционално свързване с целите, както и начинът, по който използваме езика,имащ силата да промени живота ни и да идентифицира негативните модели, които ни задържат.

За разлика от други програми за лайф коучинг, лайф коуч Варна ще надхвърли многократно стратегиите и наставничеството. Ако се замислите: „Какво е лайф треньорът?“ може би наистина трябва да попитате: „Какво всъщност е лайф коуч треньорът за резултати и какво може да направи той за мен?“ Твоят лайф коуч Варна ще ти помогне да постигнеш възможно най-доброто психическо състояние, за да се справиш с целите си. Треньорът ти знае, че умът е ключ към успеха! Дори една страхотна стратегия няма да успее без правилното мислене за нейното прилагане. Лайф коуч треньорът знае тайната формула за краен успех. Той ще ти помогне да определиш и откриеш личния си успех. Лайф коуч Варна е специализиран в това да ти помогне да идентифицираш лошите мисли и поведение, да разчупиш негативните модели и да те подтикне да се срещнеш и дори да надвишиш желаните резултати.

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

ПЛАТЕТЕ ОНЛАЙН!

Коучинг Варна или онлайн отвсякъде

Какво отличава лайф коуч Варна – Виолета Ковачева от останалите?

Има множество различни видове лайф коуч треньори, между които, разбира се, можете да избирате. Време е да разгледаме начините, по които лайф коуч Варна се отличава от останалите! Защо трябва да изберете нас, за да преобразим живота Ви в правилната насока? Ето защо:

  • Благодарение на лайф коуч Варна ще постигнете яснота във вашите цели – Бъдете ясни и се фокусирайте върху целите и задачите, които ще променят коренно живота Ви през следващата една година.
  • Друг плюс, при избиране на нашите услуги е постигането на целите Ви за здраве и фитнес – Почувствайте повече енергия, повече жизненост и повече отчетност от треньорът, който Ви тласка към успеха. Останете ангажирани за реални резултати и започнете да живеете живота, който желаете!
  • Виолета е холистичен терапевт и притежавайки палитра от знания, умения и опит, тя постига максимална ефективност със своите клиенти.
  • Запалете страстта във взаимоотношенията си – Премахнете вярванията, които Ви саботират от истинска връзка и открийте ключа към достигането на мечтаната връзка. Научете как да разбиете ограничителните вярвания, които имате за себе си и партньора си.
  • Станете по-ефективен лидер – Пробийте ограниченията и придобийте уменията да убеждавате! Вдъхновявайте и се свързвайте с околните!
  • Подгответе се за промяна – Използвайте смелост, сила, страст и увереност, за да преодолеете всяко предизвикателство или неочаквана промяна, която животът Ви предоставя.
  • Развийте бизнеса си – Ангажирайте се по време на несигурност и излезте от зоната си на комфорт, за да стимулирате продажбите и печалбите си!

Искате да успеете в живота и да постигнете всички Ваши цели, така както сте си ги представяли? Изберете лайф коуч Варна!

За какви хора са подходящи услугите на лайф коуч Варна?

Много хора търсят житейски треньори за насоки при навигация на значителна промяна в живота. Като такъв пример е започването на нова кариера. В много от случаите обаче хората се обръщат към житейските лайф коуч треньори просто за помощ в изграждането на по-щастлив и смислен живот!

С времето са доказани редица индикации, че работата с лайф коуч треньор би могла да бъде изключително полезна за Вас. Ето и някои от тези принципи:

  • Честа раздразнителност;
  • Високи нива на стрес и/или трвожност;
  • Невъзможност за прекъсване на лошите навици;
  • Липса на удовлетворение във Вашия социален живот;
  • Постоянно чувство на недоволство в работата;
  • Усешане за блокиран0 творчество;

Истината е, че през последните години лайф коуч Варна придобива значително присъствие в живота на клиентите си! Всъщност, дори можем да твърдим, че нарастващ брой творци, мениджъри и предприемачи сега се обединяват с лайф коуч Варна, за да постигнат успех в професионалния и личния си живот.

Личен помощник о пътя към успеха

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

ПЛАТЕТЕ ОНЛАЙН!

Чести заблуди за лайф коучът

След като вече знаете точната дефиниция на лайф коуч и какво може да направи за Вас, е време да разгледаме темата за многото заблуди и митове, които възникват постоянно. Сега ще разгледаме едни от най-често срещаните такива:

  • „Всеки може да бъде лайф коуч треньор. И не се нуждае от специализирано обучение“. – Истината е, че това изобщо НЕ Е ТАКА! Добрите лайф коуч треньори трябва да притежават правилната комбинация от опит и квалификация. Това гарантира, че те могат правилно да насърчават клиентите си, докато определят и решават основните проблеми, които заслужават внимание във всеки отделен случай. Лайф коуч Варна помага на клиентите си да достигнат до мечтания живот и по този начин постига доказан успех с животите на своите клиенти!
  • “Лайф коуч е като нелицензирана терапия” – Хората, които търсят определение за лайф коуч треньор, често се чудят каква е разликата между това и терапията. Лайф коучингът е фокусиран върху настоящето и бъдещето Ви. Той приема Вашата настояща реалност и се стреми да подобри резултата Ви за напред. Лайф коуч треньорите не са здравни специалисти! Те не поставят диагнози! За разлика от тях, терапията се фокусира върху миналото Ви и изглежда се задълбочава в минали действия и модели. Тя е аналитична, но не е ориентирана към действие.
  • „Коучингът е само за хора, които имат проблеми или които не могат да успеят сами.“ – Връщайки се към аналогията на спортистите, лайф коуч треньорът е за всеки, който иска да подобри представянето си! И то независимо дали се опитва да напредне по време на работа или да създаде по-значими лични връзки!

Дори и най-квалифицираните, успешни хора могат да се възползват от лайф коуч Варна!

  • „Лайф коуч треньорът се явява отдушник за Вашата душа, след което предлага своите съвети.“ Треньорът трябва да притежава страхотни умения за слушане. Предоставянето на висококачествен коучинг е много повече от слушане и даване на съвети. Изисква се лайф коуч треньорът да може да използва дълбока база от знания, опит и обучение. Това е с цел да създадат уникални решения за всеки сценарий и да работи с клиента, за да ги приложи. Лайф коуч треньорът е обективен и ще предложи безпристрастното си мнение. Мнение за това как да се придвижите към постигането на целите си, както и да работи с Вас за идентифициране и разрешаване на вътрешните блокове, така че в крайна сметка можете да се обучавате.

Защо да се доверите на лайф коуч Варна ?

Хората избират лайф коуч Варна, защото искат да направят повече утре, отколкото могат да направят днес! Те искат да подобрят продукцията си и да видят повече растеж. Всички типове хора използват лайф коуч Варна. Те идентифицират разликата между това къде се намират и къде искат да бъдат. Обръщат се към нас, защото искат помощ за постигане на целите си! Когато се питате какво е лайф коуч треньор и защо трябва да работя с него, Вие всъщност се питате защо бихте искали да отключите един необикновен живот.

Как може да подейства за Вас лайф коучингът?

Както вече многократно казахме, определението за лайф треньор е професионалист, който може да Ви помогне да превъзхождате във всички области на живота. Някои от най-често срещаните стъпки, които клиентите ни предприемат, докато работят с лайф коуч Варна, включват:

  • Идентифициране на цели и определяне на визия за успех;
  • Създаване на планове за професионално и личностно израстване;
  • Идентифициране на ограничаващи вярвания;
  • Работа за финансова независимост;
  • Постигане на баланс между работа и личен живот;
  • Научете се да общувате по-лаконично и ефективно;
  • Насърчаване на по-мощни връзки в професионален и личен план;
  • Получаване на промоции;
  • Постигане на цели за отслабване и/или фитнес;
  • Стартиране на нов бизнес или разрастване на съществуващ;
  • Управление на важен жизнен или бизнес преход;
  • Артикулиране на основните ценности.

Ако сте готови да увеличите максимално човешкия си потенциал и да изведете живота си на следващо ниво, то тогава е време да потърсите лайф коуч Варна!

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

ПЛАТЕТЕ ОНЛАЙН!

Вижте и останалите ни услуги в Академия „Пълноценен живот“!

Всички практики и методи, използвани в Акакдемия „Пълноценен живот“ работят индивидуално и целят максимална полза за Вас, нашите клиенти!

Заповядайте при нас! Открийте ни на картата!

Summary
Запази час